Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Jul?

25.des.2011 @ 19:21 i Blogg 1 kommentar

Må bare beklage få oppdateringer i det siste, men har rett og slett vært travelt opptatt med... hmm... husker ikke hva. Jaja! Skjedde forresten noe merkelig i dag! Skal fortelle:

Lå i mørkets komfort og gledet meg over alt det livet har å by på (fiskebeinsrester fra gårsdagens middag), da en skjærende stemme avbrøt min hviskende monolog (altså med meg selv). Ikke bare snakket den, den nærmest ropte! Visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Blir så ubekvem når folk prøver å få kontakt. Tror kanskje det kan ha noe å gjøre med at jeg har levd 570år som einstøing (eller forever alone, som ungdommen så fint kaller det).

Uansett: Så satt jeg der, usikker på hva jeg skulle gjøre, så jeg spurte: "hva er så viktig at noen avbryter meg på denne tiden av døgnet??", og vet du hva han/hun/det svarte? "Trodde du ville feire jul."

Jul? JUL?? Hva har skjedd med verden? Har ett slikt unødvendig tidsfordriv og unnskyldning for å leke snill erstattet det som virkelig betyr noe? Jeg flytter meg i hvert fall ikke. Soverromsgulvet er for mykt. mmmm


DEN følelsen.

Liker du jul?

-Precious

1 kommentar

Postet av: phantomrider.

hahahahah.
Dato: 25.des.2011 Tid: 19:27 URL:

Skriv en ny kommentar

hits