Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kjendis

11.jan.2012 @ 16:24 i Blogg 2 kommentarer

Hei!

Noe som de fleste av dere blogglesere ikke vet, er at jeg er ganske kjent i nærmiljøet. Det har tatt helt av etter at jeg startet bloggen, og jeg får et grossalt stort antall mailer fra folk som vil ha intervju om bloggen og (ikke minst) meg. Vil jo ikke at dere skal tro at jeg er overlegen (eller kanskje...), men tenkte jeg skulle vise en av mange artikler om m-e-g.

Denne ble publisert i en stor, kjent avis en stund tilbake. Nå tenker dere nok "Hvem er de andre på bildet?", eller "Det var da en underlig overskrift", men det er jo klart at aviser ikke tør å skrive for mye om oss bloggere av frykt for å oppfattes som overfladiske. Derfor må de få det til å virke tilfeldig at de valgte ut meg, ved å ta med noen tilfeldige forbipasserende. Og overskriften kommer av at jeg bestemte meg for å dra på en kunstutstilling og kaste glans over kunsten, som i og for seg var grei nok, den, før de fremmøtte ble distrahert (til mine dumme lesere: av min tilstedeværelse, altså)...


Er fortsatt like jordnær, altså! Alle fortjener å skinne litt, og noen litt mer enn andre. (Er det ikke det som kalles evolusjon?)

Hva synes du om overdrevent mye oppmerksomhet? Pleier du å bli gjenkjent på gaten?

-Precious

2 kommentarer

Postet av:

HAHAH! Du er hun blonde til høyre, ikke sant? :)
Dato: 11.jan.2012 Tid: 17:26 URL:

Postet av: lifeofgollum

Anonym: Ja, hun som stjeler oppmerksomhet fra de andre...
Dato: 11.jan.2012 Tid: 21:22 URL: http://lifeofgollum.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits