Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

I'm not dead... yet

04.02.2012 @ 18:14 i Blogg 4 kommentarer

Nå har jeg en nyhet som er så stor at alle må få den med seg... (trommevirvel) Jeg er tilbake! (i hvertfall for en liten stund) Det betyr fantastisk blogging og innholdsrike innlegg om det som jeg vet at dere lesere aldri får nok av (applaus).

Når det gjelder årsaken til mitt lille forsvinningsnummer, er det ganske sammensatt:

For det første: Ser at bloggen min ikke lenger er topp ti på blogglisten. Det som gjør det spesielt surt, er at et vesen som kaller seg Tone Hårberget eller noe i den duren, har fått flere lesere enn meg. Hvordan det er mulig når man skriver et innlegg annenhver dag, skal ikke jeg uttale meg om, men hun gjør vel ett eller annet riktig som ikke jeg gjør. (ikke at jeg bryr meg, selvfølgelig)

For det andre: De gamle har lært seg nok pc til å klare å stenge all bruk (til og med word og paint) utenom tidsperioden 15-17. Merkelige vesener, voksne. I det ene øyeblikket er du søt og liten og må passes på så du ikke henger deg selv i et klatrestativ, i det neste er du stor og stygg og avskyelig og en trussel for lettsinnede på nettet. Kort sagt: Jeg har blitt nødt til å være blogg-avholds av frykt for at mine, i skrivende stund, frie hender skal knebles med mine egne Ole Brumm-sokker.

For det tredje, tro det eller ei, så har jeg faktisk et sosialt liv. Tenk på det neste gang dere slenger stygge kommentarer i ansiktet mitt om at jeg blogger for lite. (nå som bestevenn/unblock me og jeg har begynt å gå en smule lei av hverandre, setter jeg av tid til å skrive dette innlegget (har fått litt ekstra pc-tid fordi det er helg))


Hvordan det ville sett ut hjemme hos meg hvis jeg hadde hatt venner...

Så ja, now you know why...

Hva har du gjort siden sist? Spist noe ekkelt i det siste?

-Precious

4 kommentarer

Postet av:

Kan du legge ut en sminkevideo?
Dato: 09.02.2012 Tid: 22:23 URL:

Postet av:

Er det deg på headeren? Du er såååå pen!
Dato: 09.02.2012 Tid: 22:24 URL:

Postet av: lifeofgollum

Anonym: Neeei, søk på google på "beach babe", så er det det første bildet som kommer opp.

Anonym: Vi får se.
Dato: 12.02.2012 Tid: 11:37 URL: http://lifeofgollum.blogg.no/

Postet av:

Spist masse ekkelt
Dato: 10.04.2012 Tid: 23:35 URL:

Skriv en ny kommentar

hits