Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Lettkleddhet og sånt

23.08.2012 @ 17:41 i Blogg 2 kommentarer

OK, her er noe jeg kom til å tenke på rett før jeg skulle til å slippe DEN kabelen midt på dosetet på McDonalds, bare for å nyte ansiktsuttrykket til den overlegne kvinnepersonen som hadde som jobb å vaske opp etterpå: jo, altså: nå vil ikke jeg kategorisere denne hjemmesiden som en blogg, heller en arena hvor inkompetente vesener kan lese om et bedre liv. Men vil det ikke være logisk at jeg prøver å få så mange lesere som mulig? Så kan budskapet nå ut til flest mulig mennesker?

Det har seg nemlig slik at den årstiden vi er på vei ut av nå, fører med seg mye godt, men minst like mye jeg gjerne kunne klart meg uten. Noen eksempler er 


-isbilen

-stygge snørrunger som løper etter isbilen

-skrik fra stygge snørrunger som løper etter isbilen når de blir slått ned med en grå hagespade

-sist men ikke minst foreldrene til stygge snørrunger som løper etter isbilen og blir slått ned med en grå hagespade. De er sjelden hyggelige å ha med å gjøre.

En viktig del av sommeren er for enkelte å få bekreftelse på hvor velskapte de er, som om de ikke allerede dyrker seg selv og sin kropp herfra og til månen hver eneste dag. 
Ingen ville reagert på at jeg la ut et nakenbilde på facebook, så lenge jeg husket å skrive inn hele sangteksten til en mainstream-sang, eller kanskje et engelsk ordtak som jeg ikke helt vet hva betyr, men som så veldig kult ut under bildene til de tjue andre vennene mine som har det samme. Hvis jeg i tillegg smiler et falskt og påtatt smil, skjønner alle at jeg har valgt dette bildet fordi ansiktet var så fint, ja, kanskje har jeg ikke en gang selv lagt merke til at bildet er en smule... Ehm. Lettkledd?


"Ansiktet er jo schempefint, da"
 
I hvert fall: for å få lesere, må man provosere litt. Hvis jeg en eller annen gang i fremtiden skulle komme til å legge ut et bikinibilde på denne bloggen, vil det ikke være fordi jeg trenger bekreftelse på at jeg er den mest attraktive på jordens overflate, noe jeg vet, men heller at jeg har et ønske om å nå ut til flest mulig mennesker og lignende, så så mange som mulig kan ta del i det lille paradiset jeg puster i. Med det sagt:
 

(http://www.victoriassecret.com/)
 
 Vennligst del dette innlegget med alle dere kjenner, så budskapet kan nå flere. Gollum er på vei mot verdensherredømme.

2 kommentarer

Postet av: Taiba

hahah :)
Dato: 23.08.2012 Tid: 17:44 URL: http://taiba.blogg.no

Postet av:

Så søt blogg du har :) Vil du lese om hvordan det er å være 17 og gravid, følg bloggen min :) Håper på kommentar tilbake da :)) <3
Dato: 23.08.2012 Tid: 17:51 URL:

Skriv en ny kommentar

hits