Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Livvakt søkes!

29.08.2012 @ 21:54 i Blogg 1 kommentar

Hei, alle stygge blogglesere. Det er nesten så jeg må bryte ut i tårer bare med tanken på det jeg nå blir nødt til å fortelle dere. Jeg har ikke lenge igjen.

Det utenkelige har skjedd: noen har infiltrert mitt privatliv. Et eller annet sted i denne grusomme verden sitter en psykotisk voldtektsmann eller -kvinne (eller kanskje en gal voldtektshvalross?), som aldri har sett dagens lys, og sikler over sine fire vegger fullstendig dekket av snikfotografier av meg som peller nese og stjeler søtsaker fra små drittunger. Og når monsterets mor, for dette er åpenbart en som fortsatt bor hjemme hos mamsen, ropende spør om det skal være litt sviskepai, svarer han/hun/den nei med sin mest uskyldige stemme, før den grusomme skapningen kan returnere til sitt arbeid med å henge opp mitt brukte dopapir og analyser av den avanserte sammensetningen av stoffer i ørevoksen min.


 

Kanskje er det slik du ser ut, kjære stalker.

Aldri i løpet av mitt 570 år lange liv har jeg opplevd trakassering på dette nivået. Selv ikke en av de mange gangene jeg satt og konsumerte matpakken min alene på barneskoledoen, og to av de mannlige sekstiårgamle lærerne mine rygget de to meter brede kroppene sine inn i den trange båsen min, for så tretti sekunder senere å oppdage at de begge var tatt med buksene nede (bokstavelig talt, desverre).

Etter treffet på skoledoen fikk jeg hver dag kilovis med godteri og kinobiletter av de to voksne i bytte mot min stillhet. Dermed ble lille Gollum et reservert barn, noe som den dag i dag har ført til at jeg ikke er den med flest bekjentskaper. Faktisk kan jeg ikke huske sist gang jeg hadde en venn som ikke var med meg fordi jeg truet med å bite av vedkommende tærne hvis han/hun/den ikke gikk med på å bære meg rundt som den høvdingen jeg fortjente å bli behandlet som.

Tilbake til problemet: et sted der ute venter noen på å slå til, på et svakt øyeblikk, og så kneble meg med mine egne Ole brumm-sokker og føre meg bort fra den verdenen jeg kjenner til og til et gudsforlatt sted hvor solen ikke slipper til.

Her har dere beviset på at det privatliv-infiltrerende monsteret planlegger et angrep:
  Nå gnir jeg meg inn med mitt eget snør. Ja, bare prøv deg, den som våger.

1 kommentar

Postet av: vil jeg ikke meddele med omverdenen

angrepet kommer snart, bare vent. Jeg skal stappe mammas sviskepai langt opp i rompen din
Dato: 29.08.2012 Tid: 22:42 URL:

Skriv en ny kommentar

hits