Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Eksklusiv Gollum-konkurranse

29.08.2012 @ 22:13 i Blogg 2 kommentarer

Heisann. Først burde jeg egentlig si takk. Det kommer jeg ikke til å gjøre. Verken nå eller om 250år, når de hjerneløse ansatte på det såkalte "eldrehjemmet", som egentlig bare er et skalkeskjul for et uoppfinnsomt torturkammer (er det rart ingen kommer levende ut derifra?), må føre de skrukkete fingrene mine over tastaturet.

Uansett: for noen dager siden hadde lifeofgollum.blogg.no hele 36 sidevisninger! Så må det imidlertid nevnes at halvparten av disse var Gollum i egen person/hobbitlignende vesen med behov for å beundre sitt eget verk, men dette var likevel et besøksantall bedre enn det populære Reinsdyravføringsmuseet i Kautokeino (hvilket undertegnede anbefaler på det sterkeste hvis du likte Grønn måkebæsj-museet i samme stil).
 

Nå, vel. Selv om jeg ikke liker noen av dere, setter jeg i gang en eksklusiv konkurranse, kun for dere, mine utrofaste lesere.

Konkurransen går ut på å knipse det beste Gollum-bildet med Gollum-positur. Premien er så fantastisk at det bare er såvidt jeg klarer å ikke svelge den selv. Det er tre forskjellige måter å delta på:

-skriv et innlegg på bloggen din med minst ett bilde av deg med Gollum-positur. Så linker du til bloggen din i en kommentar i dette innlegget (f.eks. rabo.blogg.no).

-legg ut et bilde av deg på instagram hvor du poserer som Gollum, og tag #gollummodellingagency i bildet

-ta Gollum-bildet med iphonen din og send til @julnoo på snapchat (10s, så kan jeg screenshote, selv om du sikkert er så stygg at jeg må slette bildet før jeg kaster opp gårsdagens sneglepai)

Bilder som dette skal dere ikke prøve dere med en gang. Mangel på Gollum-glis=utviselse fra denne og samtlige fremtidige konkurranser.

Nå regner jeg med stor deltagelse i konkurransen, så hvis jeg skulle virke en smule mer fraværende enn vanlig de neste dagene, så er det bare fordi jeg er travelt opptatt med å bestemme meg for hvem av dere inkompetente tapere som skal få den fantastiske premien.

NB! Jeg er korrupt. (For å være sikret at den riktige vinneren kåres, send gjerne sjokoladebamser eller sånne fargede bønner i en konvolutt merket "konkurranse". Dette vitner for meg om engasjement og et ønske om å være best.)

Lykke til! (måtte den mest sjarmerende Gollumen vinne)

2 kommentarer

Postet av: vil jeg ikke meddele med omverdenen

http://bloggfiler.no/rabo.blogg.no/images/944282-9-1346182109423.jpg her har vi en ekte asian-gollum. Det er vel greit at det er asian?? eller er du rasist?

forresten, hva er premien??
Dato: 29.08.2012 Tid: 22:53 URL:

Postet av: Helene

Fy faeeeeen, jeg skal vinne.

forbered deg på major spam de neste dagene (hvis jeg gidder) hahahahahahahah
Dato: 31.08.2012 Tid: 00:30 URL:

Skriv en ny kommentar

hits