Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: januar 2012

Min favorittfilm

13.jan.2012 @ 14:01 i Blogg 3 kommentarer

Ser at mange er interessert i å bli bedre kjent med meg. Man kan lære mye om et hobbitlignende vesen ved å vite hva det liker å gjøre. Så ja, tenkte jeg skulle gi dere et tips: Min favorittfilm! Preciousss

Hahaa, feit ku på 04:08:03! Hoppeti hopphopp. Så nå er fredagskvelden reddet!

Skal du også se på Cows, cows, cows i kveld?

-Precious

 

Kjendis

11.jan.2012 @ 16:24 i Blogg 2 kommentarer

Hei!

Noe som de fleste av dere blogglesere ikke vet, er at jeg er ganske kjent i nærmiljøet. Det har tatt helt av etter at jeg startet bloggen, og jeg får et grossalt stort antall mailer fra folk som vil ha intervju om bloggen og (ikke minst) meg. Vil jo ikke at dere skal tro at jeg er overlegen (eller kanskje...), men tenkte jeg skulle vise en av mange artikler om m-e-g.

Denne ble publisert i en stor, kjent avis en stund tilbake. Nå tenker dere nok "Hvem er de andre på bildet?", eller "Det var da en underlig overskrift", men det er jo klart at aviser ikke tør å skrive for mye om oss bloggere av frykt for å oppfattes som overfladiske. Derfor må de få det til å virke tilfeldig at de valgte ut meg, ved å ta med noen tilfeldige forbipasserende. Og overskriften kommer av at jeg bestemte meg for å dra på en kunstutstilling og kaste glans over kunsten, som i og for seg var grei nok, den, før de fremmøtte ble distrahert (til mine dumme lesere: av min tilstedeværelse, altså)...


Er fortsatt like jordnær, altså! Alle fortjener å skinne litt, og noen litt mer enn andre. (Er det ikke det som kalles evolusjon?)

Hva synes du om overdrevent mye oppmerksomhet? Pleier du å bli gjenkjent på gaten?

-Precious

Hurtigruta- uutholdelig minutt for minutt

09.jan.2012 @ 15:22 i Blogg 1 kommentar

Advarsel! Dette innlegget er ikke ment som et personangrep på Ola TV-mann eller andre arbeidere i NRK forøvrig. Vi mangler alle litt dømmekraft i blant. Bare ikke la det gjenta seg. Da vil jeg fortsatt være blant dere og kunne skrive seriøse innlegg som dette.Du sitter i en liten hytte på fjellet fra 1950 som, overraskende nok, har TV, når det går opp for deg at du ikke har noe mer å se på. De gamle/foreldrene dine nekter å betale for flere kanaler enn NRK1, NRK2 og NRK (wait for it) Super. Med mindre du synes barne-TV har blitt bedre med årene, skal du slite litt før du kan sette deg ned i godstolen, og ikke minst være såpass tilstedeværende at du kan komme deg opp igjen etterpå. (#den følelsen!)

 

Alle julesendingene har tatt på for vår rikskanal, og nesten samtlige arbeidere har enten slitt seg helt ut eller ligger hjemme med skallebank etter en litt for festlig nyttårsfeiring. Det er imidlertid en mann på jobb. Ola TV-mann, en underbetalt vikar, har fått tildelt det privilegiet det er å velge ut kveldens tv-program. Han kan enten lete frem noen godbiter i arkivet, eller han kan ta det første han finner og bruke tiden han har spart til å stikke innom Esso på veien hjem og kjøpe en kanelbolle. Ola liker kanelboller. Det får briste og bære for de stakkarene som sitter klistret fast til TV-skjermen med forhåpninger om noe som det er mulig å se på.

 

Det går et kaldt gys gjennom Olas spinkle kropp i det han setter på Hurtigruta minutt for minutt og håper at han en dag vil kunne tilgi seg selv for å ha skapt et monster han ikke lenger kan kontrollere. Hvem vet hva som vil skje når seerne ikke en gang kan stole på at rikskanalen ikke velger å sende et program som ville fått selv Mann mot natur-mannen til å rope om hjelp etter en halvtime?

 

Olas eneste trøst, er at majoriteten av seerne sannsynligvis er pensjonister, og at de mener at alt som ikke kommer fra en av de forferdelige, kommersielle TV-kanalene, er sunnkost for hjernen.

 

Men han overser noe viktig. Mange ungdommer får sin livsnødvendige sosialisering gjennom den firkantede boksen, som etter flere års evolusjon, ikke lenger kan kalles firkantet. Hva kan de gjøre? Seine om av kjedsomhet og bli spist av ulver før de i det hele tatt har rukket å vurdere å finne på noe annet?

 

Det finnes heldigvis en løsning. Enda en firkantet boks! Denne går under navnet DVD-spiller. Har ungdommene noe å mate boksen med, kan de nyte et par timer nesten like mye som før ?Snorking forbudt!?-skiltene ble fjernet fra sofakroker landet over.
Slenger inn et bilde av skjønnheten selv.


 

Hvor lenge holdt du ut "Hurtigruta minutt for minutt"?

 

-Precious

 

hits