Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: august 2012

Eksklusiv Gollum-konkurranse

29.08.2012 @ 22:13 i Blogg 2 kommentarer

Heisann. Først burde jeg egentlig si takk. Det kommer jeg ikke til å gjøre. Verken nå eller om 250år, når de hjerneløse ansatte på det såkalte "eldrehjemmet", som egentlig bare er et skalkeskjul for et uoppfinnsomt torturkammer (er det rart ingen kommer levende ut derifra?), må føre de skrukkete fingrene mine over tastaturet.

Uansett: for noen dager siden hadde lifeofgollum.blogg.no hele 36 sidevisninger! Så må det imidlertid nevnes at halvparten av disse var Gollum i egen person/hobbitlignende vesen med behov for å beundre sitt eget verk, men dette var likevel et besøksantall bedre enn det populære Reinsdyravføringsmuseet i Kautokeino (hvilket undertegnede anbefaler på det sterkeste hvis du likte Grønn måkebæsj-museet i samme stil).
 

Nå, vel. Selv om jeg ikke liker noen av dere, setter jeg i gang en eksklusiv konkurranse, kun for dere, mine utrofaste lesere.

Konkurransen går ut på å knipse det beste Gollum-bildet med Gollum-positur. Premien er så fantastisk at det bare er såvidt jeg klarer å ikke svelge den selv. Det er tre forskjellige måter å delta på:

-skriv et innlegg på bloggen din med minst ett bilde av deg med Gollum-positur. Så linker du til bloggen din i en kommentar i dette innlegget (f.eks. rabo.blogg.no).

-legg ut et bilde av deg på instagram hvor du poserer som Gollum, og tag #gollummodellingagency i bildet

-ta Gollum-bildet med iphonen din og send til @julnoo på snapchat (10s, så kan jeg screenshote, selv om du sikkert er så stygg at jeg må slette bildet før jeg kaster opp gårsdagens sneglepai)

Bilder som dette skal dere ikke prøve dere med en gang. Mangel på Gollum-glis=utviselse fra denne og samtlige fremtidige konkurranser.

Nå regner jeg med stor deltagelse i konkurransen, så hvis jeg skulle virke en smule mer fraværende enn vanlig de neste dagene, så er det bare fordi jeg er travelt opptatt med å bestemme meg for hvem av dere inkompetente tapere som skal få den fantastiske premien.

NB! Jeg er korrupt. (For å være sikret at den riktige vinneren kåres, send gjerne sjokoladebamser eller sånne fargede bønner i en konvolutt merket "konkurranse". Dette vitner for meg om engasjement og et ønske om å være best.)

Lykke til! (måtte den mest sjarmerende Gollumen vinne)

Livvakt søkes!

29.08.2012 @ 21:54 i Blogg 1 kommentar

Hei, alle stygge blogglesere. Det er nesten så jeg må bryte ut i tårer bare med tanken på det jeg nå blir nødt til å fortelle dere. Jeg har ikke lenge igjen.

Det utenkelige har skjedd: noen har infiltrert mitt privatliv. Et eller annet sted i denne grusomme verden sitter en psykotisk voldtektsmann eller -kvinne (eller kanskje en gal voldtektshvalross?), som aldri har sett dagens lys, og sikler over sine fire vegger fullstendig dekket av snikfotografier av meg som peller nese og stjeler søtsaker fra små drittunger. Og når monsterets mor, for dette er åpenbart en som fortsatt bor hjemme hos mamsen, ropende spør om det skal være litt sviskepai, svarer han/hun/den nei med sin mest uskyldige stemme, før den grusomme skapningen kan returnere til sitt arbeid med å henge opp mitt brukte dopapir og analyser av den avanserte sammensetningen av stoffer i ørevoksen min.


 

Kanskje er det slik du ser ut, kjære stalker.

Aldri i løpet av mitt 570 år lange liv har jeg opplevd trakassering på dette nivået. Selv ikke en av de mange gangene jeg satt og konsumerte matpakken min alene på barneskoledoen, og to av de mannlige sekstiårgamle lærerne mine rygget de to meter brede kroppene sine inn i den trange båsen min, for så tretti sekunder senere å oppdage at de begge var tatt med buksene nede (bokstavelig talt, desverre).

Etter treffet på skoledoen fikk jeg hver dag kilovis med godteri og kinobiletter av de to voksne i bytte mot min stillhet. Dermed ble lille Gollum et reservert barn, noe som den dag i dag har ført til at jeg ikke er den med flest bekjentskaper. Faktisk kan jeg ikke huske sist gang jeg hadde en venn som ikke var med meg fordi jeg truet med å bite av vedkommende tærne hvis han/hun/den ikke gikk med på å bære meg rundt som den høvdingen jeg fortjente å bli behandlet som.

Tilbake til problemet: et sted der ute venter noen på å slå til, på et svakt øyeblikk, og så kneble meg med mine egne Ole brumm-sokker og føre meg bort fra den verdenen jeg kjenner til og til et gudsforlatt sted hvor solen ikke slipper til.

Her har dere beviset på at det privatliv-infiltrerende monsteret planlegger et angrep:
  Nå gnir jeg meg inn med mitt eget snør. Ja, bare prøv deg, den som våger.

Lettkleddhet og sånt

23.08.2012 @ 17:41 i Blogg 2 kommentarer

OK, her er noe jeg kom til å tenke på rett før jeg skulle til å slippe DEN kabelen midt på dosetet på McDonalds, bare for å nyte ansiktsuttrykket til den overlegne kvinnepersonen som hadde som jobb å vaske opp etterpå: jo, altså: nå vil ikke jeg kategorisere denne hjemmesiden som en blogg, heller en arena hvor inkompetente vesener kan lese om et bedre liv. Men vil det ikke være logisk at jeg prøver å få så mange lesere som mulig? Så kan budskapet nå ut til flest mulig mennesker?

Det har seg nemlig slik at den årstiden vi er på vei ut av nå, fører med seg mye godt, men minst like mye jeg gjerne kunne klart meg uten. Noen eksempler er 


-isbilen

-stygge snørrunger som løper etter isbilen

-skrik fra stygge snørrunger som løper etter isbilen når de blir slått ned med en grå hagespade

-sist men ikke minst foreldrene til stygge snørrunger som løper etter isbilen og blir slått ned med en grå hagespade. De er sjelden hyggelige å ha med å gjøre.

En viktig del av sommeren er for enkelte å få bekreftelse på hvor velskapte de er, som om de ikke allerede dyrker seg selv og sin kropp herfra og til månen hver eneste dag. 
Ingen ville reagert på at jeg la ut et nakenbilde på facebook, så lenge jeg husket å skrive inn hele sangteksten til en mainstream-sang, eller kanskje et engelsk ordtak som jeg ikke helt vet hva betyr, men som så veldig kult ut under bildene til de tjue andre vennene mine som har det samme. Hvis jeg i tillegg smiler et falskt og påtatt smil, skjønner alle at jeg har valgt dette bildet fordi ansiktet var så fint, ja, kanskje har jeg ikke en gang selv lagt merke til at bildet er en smule... Ehm. Lettkledd?


"Ansiktet er jo schempefint, da"
 
I hvert fall: for å få lesere, må man provosere litt. Hvis jeg en eller annen gang i fremtiden skulle komme til å legge ut et bikinibilde på denne bloggen, vil det ikke være fordi jeg trenger bekreftelse på at jeg er den mest attraktive på jordens overflate, noe jeg vet, men heller at jeg har et ønske om å nå ut til flest mulig mennesker og lignende, så så mange som mulig kan ta del i det lille paradiset jeg puster i. Med det sagt:
 

(http://www.victoriassecret.com/)
 
 Vennligst del dette innlegget med alle dere kjenner, så budskapet kan nå flere. Gollum er på vei mot verdensherredømme.
hits