Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: september 2012

Finaleheat i Gollum-konkurransen

24.09.2012 @ 21:04 i Blogg 22 kommentarer

Da jeg, noen dager etter å ha publisert forrige innlegg, oppdaget hvor stor pågang min lille konkurranse fikk, kunne jeg ikke unngå å gå fra
 
 

til
 
 


og det var nesten så jeg måtte slippe den snart fullførte avførings-avstøpningen (av meg som sitter på fanget til Barack Obama og hjelper ham med å få ut et sjeldent eksemplar av arten Hvalross-buse av nesen hans) som jeg hadde i de slimete hendene mine og gi meg selv en god klem, men så kom jeg til å huske på at jeg ikke liker klemmer. Klemmer er for tafsere som trenger en unnskyldning for å leve ut sine tafse-fantasier, men så slo det meg: jeg liker jo tafsing! Så da klemte jeg til.

"Må si du er en god klemmer, Gollum"

"Nei, DU er, Gollum"

"Oh, stop it, you hihihii"

Uansett: det er nå på sin plass å gjennomføre finaleheatet i Gollum-konkurransen. Ikke gråt om du ikke er en av finalistene. Eller forresten, gjør gjerne det. Men det vil komme flere konkurranser i fremtiden, og bidragene som ikke nådde helt opp, vil publiseres i neste innlegg. Her er de to beste bidragene:
 

Gollumkandidat nr. 1. 


 
 
Gollumkandidat nr. 2.

 
Alle finalistene er mer eller mindre like stygge, men nå er det opp til dere lesere å bestemme hvilket bidrag som best representerer Gollum-navnet. Skriv enten "Gollum 1" eller "Gollum 2" i en kommentar.


Nå til premien: Kanskje er det selveste "Gollum på fanget til Obama"-avstøpningen i bæsj? Heldigvis ser det ut til at samtlige finalister er skitne drittunger som har tatt på verre ting før. Hvilken Gollum synes du burde vinne?
 
P.S: I tillegg til den delen av premien som er en overraskelse, vil vinneren motta en sjokoladeplate og en valgfri godteripose, begge sponset av oldemor Gollum (hun vet ikke at det er tatt fra matskapet hennes, men når man kommer opp i en viss alder har man ikke behov for mer søtsaker), så kjør på med stemmer!
 
P.S.2: jeg sjekker ip-adressen på stemmene, så det hjelper ikke å stemme 156 ganger på seg selv fra samme datamaskin.

Lykke til! Hvilken Gollum fortjener din stemme?

hits