Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: desember 2012

Sentimentalt innlegg. Dette vil ikke gjentas.

17.12.2012 @ 23:05 i Blogg 5 kommentarer

Jeg vet at det er lenge siden sist, men nei, jeg kommer ikke til å beklage at jeg lever et betydningsfylt liv utenfor bloggen. Her kommer i hvert fall en oppdatering i punkter. Siden sist har jeg


-funnet ut at jeg ikke takler å omgås levende vesener, eller, det kom vel ikke akkurat som noe stort sjokk etter at jeg en gang i barnehagealder fortalte min mor at jeg hadde tatt livet av en av mine med-drittunger og begravet liket i den sandkassen som de overvektige kattene til den gale barnehagetanten (Vigdis med mer kjønnshår enn hår på hodet (ikke spør hvordan jeg har innhentet denne informasjonen)) slepte de dissende magene sine oppi og gjorde fra seg i når de trodde at ingen så på (jeg var allerede den gang en mester i kamuflasje. I tillegg så kattene på meg som en alliert. De hadde tydeligvis ikke pugget Gollum-naturlov nr. 1: "En Gollum samarbeider under ingen omstendigheter med andre vesener, med mindre samarbeidet innebærer tilrettelagte muligheter for 1. smugling og selging av barn 2. voldtekt av polske kommunalarbeidere.")


-skaffet meg en bestevenn som forstår meg. Han er forøvrig en banan, og det varmeste vesenet jeg noen gang har møtt. Vi skal gifte oss om noen år, jeg må bare få endret litt på ekteskapsloven (eller gjøre det ulovlig i et fattig u-land til en brøkdel av prisen og uten all masingen om et overdådig selskap med ekkel, tørr kake som ingen tør innrømme at de bare setter i halsen)


-mistet bestebananen min (#gråt #tårer #trøstespisingavegenørevoks)


-funnet ut at min BBFF(beste banan friend fårevver) hadde havnet så langt oppi rumpa at jeg burde dra til det sterile stedet hvor folk betaler penger for å bli sprøytet til døde med stoffer som de hvitfrakkede har mikset sammen uten annen målsetning enn at jo flere hjerter de kan få til å stoppe, jo færre kan klage på at isvannet fra automaten er lunkent og at de østeuropeiske vaskedamene ideelt sett burde klare å få bort i hvert fall halvparten av avføringen som havner rundt doen på toalettet på rynkemennesker-avdelingen.

-bestemt meg for at jeg ikke vil legge mitt betydningsfulle liv i velferdsstatens hender. Det ville fått for store konsekvenser om de inkompetente hvitkledde skulle komme til å dra ut mine 570 år gamle indre organer i stedet for dette bortkomne objektet, den råtne bananen om du vil, i min analport. Hvem skulle satt de hoppende små jævlene på trampolinen i nabohagen på plass hvis jeg ikke lenger var til? Hvis jeg ikke lenger sto klar hver morgen utenfor pøbelungenes ytterdør for å gi dem dagens omgang med den elektriske gressklipperen?

-kjøpt ny banan. Jeg tror på at det det er mulig å finne kjærligheten mer enn en gang. Og hvordan unngå at min nye flamme må tilbringe resten av sitt liv sammen med forgjengeren på et veldig mørkt og ubehagelig sted? Denne gangen venter vi med sengeaktivitet til etter bryllupet.


Her er årets julekort. Jeg må imidlertid innrømme at jeg tok litt av med bestillingen. Kanskje var det en smule overentusiastisk å bestille 265 julekort i og med at jeg og min kjære ikke innehar flere bekjente til sammen enn de syv bananfluene som prøver seg på min utkårede hver gang jeg forlater rommet for å hente kløpinnen. Jaja, jeg har jo alltid drømt om å bruke mitt eget ansikt som dopapir.

 

Har du kjæreste? Hva slags frukt er han/hun? Eller nøyer du deg med uforpliktende sex med grønnsaker? 

 

 

hits